Sprank

Waar werk jij thuis?

Thuiswerken is al niet meer weg te denken, Teams en Zoom zijn bekende termen geworden, in de file staan is een zeldzaamheid. Thuiswerken heeft veel voordelen, maar kent uiteraard ook nadelen, hoe maak je van een noodzaak een deugd, welke oplossingen zijn er? We nemen je mee in de mogelijkheden. Onderzoek heeft uitgewezen dat mensen gemiddeld 1 a 2 dagen per week thuis willen werken, maar niet iedereen heeft de beschikking tot een werkkamer of zolderkamer waar je ongestoord kan werken. Werken aan de keukentafel of in de woonkamer zijn dan de andere opties, misschien niet ideaal, maar we kunnen het wel benaderen met de juiste slimme en sfeervolle producten. In dit blogartikel geven we tips voor het inrichten van je thuiswerkplek.

Werkkamer

De ideale thuiswerkruimte, je kan ongestoord werken, de deur achter je dicht trekken na een werkdag. Hier kan de ergonomie volop de ruimte krijgen, een elektrisch verstelbaar bureau en goede bureaustoel, vormgeving is wellicht minder belangrijk. Met accessoires kan je je werkplek toch sfeervol maken, een leuke prullenbak, een mooie lamp, toolbox en een set mooie glazen maken het helemaal af. Enjoy your workday at home!

De keukentafel

Misschien niet de meest ideale plek om ongestoord te werken, voordeel is wel dat je in het hart van je thuis werkt, dicht bij je familie. Een akoestisch scherm om je laptop of scherm zorgt ervoor dat je toch ongestoord kan werken doordat je minder dingen ziet die je afleiden. Handig is de toolbox met laptop verhoger, combineer dat met een los toetsenbord en muis en een verstelbare stoel dan zorg je voor een goede werkhouding.  Gebruik een trolley voor het opbergen van je kantoorspullen of een organizer die je aan de wand hangt.

 

De woonkamer

Met de Homefit heb je een elektrisch verstelbaar bureau dat, wanneer het niet in gebruik is, verstopt zit in een kastje. Je laptop berg je gemakkelijk op in het kastje. Deuren open klappen, bureaublad opklappen en op hoogte stellen, ready, set, go!
De toolbox voor je spulletjes, een tafellamp en een mooie klok kunnen op het kastje staan, geen probleem. Wil je afwisselen om met je laptop op de bank werken, om even wat te doen, pak dan de Nestable laptop tafel, kussentje in je rug, goeie leeslamp ernaast, ook niet verkeerd.

 

 

De zolderkamer

Weg van alles en iedereen, je eigen workcave. Alle ruimte voor een bureau of secretaire aan jou de keuze. Maar maak het jezelf gezellig met een mooie lamp en accessoires. Werken hoeft niet saai te zijn met een de “wiebelstoel” TipTop of de hoogte verstelbare kruk UPis1, stil zitten was toch al niet jee beste eigenschap.

 

 

Werk je al langer thuis dan kan je te maken krijgen met: Het gemis van het sociale praatje, online meetings en van de ene “call” in de andere overgaan. Minder lichaamsbewging gedurende je werkdag en werk en priv√© lopen vaker door elkaar. Nu we meer thuiswerken en dit volgens de voorspellingen ook in de toekomst zal blijven is het goed om te investeren in een goede thuiswerkplek. Vaak heeft de werkgever hier budget voor. Naast het begeleiden van verhuizen en uitvoeren van verbouen levert Sprank interieurprojecten ook meubilair. Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!