Werkwijze

Zo werken wij:
In 4 stappen hoe wij jouw project aanpakken

Stap 1

Van kennismaken naar elkaar goed begrijpen

Waarom wil je jouw kantoor eigenlijk verbouwen, opnieuw inrichten of verhuizen? Dat is voor ons de hamvraag als we kennismaken. Zo willen we er achter komen wat je wilt bereiken voor jouw werknemers, jouw klanten, jouw bedrijf en natuurlijk ook jezelf.

We delen
inzichten

We weten welke specifieke of juist algemene inzichten nodig zijn om tot een kantoorlandschap te komen. Die inzichten delen we graag met je. We geven voorbeelden van verschillende kantoor,- en werkvormen.

We leggen uit en
vragen

Het is heel fijn om vanaf de allereerste kennismaking te weten wat we van elkaar kunnen verwachten. We leggen uit wat je kan verwachten. En we vragen waar wij juist van op aan kunnen.

We praten over de harde feiten

Wat zijn de deadlines? Wat is het budget? En zo zijn er nog allerlei andere harde feiten. Misschien niet het leukste onderdeel van een kennismaking, maar wel zo belangrijk voor het maken van een doordacht stappenplan.

We willen u graag begrijpen

Wij weten wat je wilt en jij weet wat wij kunnen. Als we met dat idee na de eerste kennismaking gedag zeggen, zijn we alvast goed op weg. Het eerste essentiële puzzelstuk is gelegd.

Verrijk jouw kantoorlandschap

Het eerste gesprek leverde een lijst met wensen en eisen op. Die vertalen we in een concept. We tekenen een indelingsplan en geven sfeerimpressies. Ook laten we zien hoe het vervolgtraject eruit ziet: wanneer komen de ontwerpen en wat is de planning van het hele project? En we maken een open begroting. De eerste grove ideeën komen nu echt tot leven.

Een kantoor waar gewerkt kan worden

Wij zien een kantooromgeving als een levendig en landschap waar van alles gebeurt. Die specifieke dynamiek van jouw bedrijf kun, nee, móet je terug voelen in de inrichting. 

Bij elkaar komen

Binnenkomen

Stap 2

Van een lijst eisen en wensen naar een concept

Het eerste gesprek leverde een lijst met wensen en eisen op. Die vertalen we in een concept. We tekenen een indelingsplan en geven sfeerimpressies. Ook laten we zien hoe het vervolgtraject eruit ziet: wanneer komen de ontwerpen en wat is de planning van het hele project? En we maken een open begroting. De eerste grove ideeën komen nu echt tot leven.

Stap 3

Het verfijnen van het ontwerp

We gaan je natuurlijk aangenaam verrassen door ons concept, zo zeker zijn we wel van onze zaak. Als jij dat ook vindt, verfijnen we het ontwerp. Hierin stemmen we de kleuren en materialen op elkaar af en we maken technische tekeningen waarin alle bouwkundige details en materiaalkeuzes worden verwerkt. Op basis daarvan kunnen wij offertes gaan aanvragen. Dankzij realistische impressies krijg je ondertussen een nog beter beeld van uw nieuwe kantoorlandschap. Zien jullie het helemaal zitten, dan maken we definitieve keuzes in aanloop naar de uitvoering.

Stap 4

Van een abstract idee naar een uitvoerbaar plan

Als de bouw eenmaal is begonnen, trekken we onze handen er allerminst vanaf. Sterker nog, we begeleiden de hele afbouw en zitten er bovenop om de gemaakte afspraken waar te maken.

Voorbereiden

We bestellen al het materiaal dat nodig is voor de nieuwbouw, renovatie, verhuizing of herinrichting. We maken een overzichtelijke planning, hiermee kunnen de makers aan het werk.

Uitvoeren

We begeleiden de afbouw, organiseren bouwvergaderingen, controleren het uitgevoerde werk en we verzorgen de inrichting. We houden jou natuurlijk op de hoogte van de ontwikkelingen.

Opleveren

Een leuk en spannend moment. Alles ruikt nog nieuw. Het werklandschap is klaar om in gebruik genomen te worden.

Openen

Deze eer is aan jullie: het pand kan open. Tijd voor een feestje, toch? Wij komen in ieder geval graag langs. Ook na de opening blijven we nauw betrokken bij jullie nieuwe kantoorlandschap en evalueren we het hele proces.

Meer weten of samenwerken? Neem dan contact op.

Je kunt ook bellen via:

Onze website maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring te verbeteren. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.