Download

Whitepapers

Hybride werken

Omdat in het afgelopen jaar duidelijk werd dat hybride werken verschillende voordelen met zich meebrengt, zijn er steeds meer organisatie die er voor kiezen om deze hybride manier van werken vast te houden. Om van hybride werken een succes te maken binnen de organisatie is het essentieel om het kantoorlandschap hierop aan te passen. Benieuwd of hybride werken interessant is voor jouw organisatie? Download de whitepaper en ontvang direct tips!

Werknemersgeluk

In een tijdperk waarin stress en burn-outs helaas voorkomen, is het niet verrassend dat werknemersgeluk een belangrijk begrip vormt voor werkgevers. Niet alleen de inhoud van het werk, de bedrijfscultuur en collega’s, ook de uitstraling van het kantoor en het werken in een inspirerende werkomgeving draagt bij aan de mate waarin werknemers werkgeluk ervaren.

In deze whitepaper zoomen we verder in op hoe je een werkplek kunt creëren waarbij de persoonlijke behoeftes van de werknemers centraal staan Met het doel om een werkomgeving wordt te creëren waarin mensen graag werken.

Merkidentiteit & talent aantrekken

Een kantoor zonder merkidentiteit is een ruimte met spullen. Een kantoor waar de merkidentiteit van je organisatie in terugkomt, is een belevingslocatie waar een inspirerend verhaal wordt verteld. Met een voelbare merkidentiteit op kantoor, zorg je dat elke werknemer de organisatie kent, begrijpt en draagt. Maar hoe zorg je dat de merkidentiteit van je organisatie consistent terugkomt binnen de werkomgeving? Dit lees je in de whitepaper, download het snel!