Collectie

The details are not the details. They make the design.

Sprank Interieurprojecten ontwerpt en maakt omgevingen die beter werken.

Elk kantoorlandschap is uniek door de combinatie van de diverse werkruimtes, het meubilair en de kleuren en materialen. We hebben met zorg fabrikanten en leveranciers uit gekozen om een collectie te creëren om zo producten te kunnen leveren die passen bij het ontworpen interieur. Een kantoorinrichting ontworpen door Sprank kenmerkt zich door het gebruik van unieke materialen en kleuren waardoor de kantoorinrichting bijdraagt aan de identiteit van uw organisatie.

Hieronder is een kleine selectie te zien wat wij voor jouw kantoor kunnen leveren, met daarachter de bestsellers. Daarnaast hebben wij een showroom waar ander meubilair te zien is. Heb je een vraag of we een specifiek meubel of merk kunnen leveren? Neem gerust contact met ons op. 

Verlichting

Vergadertafels

Vergaderstoelen

Kasten

Bureaustoelen

Bureau

Banken

Akoestiek

“We zien een kantooromgeving als een levendig landschap waar van alles gebeurt. Elk landschap is verschillend, net als de kantooromgeving van bedrijven."

Onze website maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring te verbeteren. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.