Sprank Interieurprojecten

Kantoor laten inrichten door Sprank: van leeg canvas naar volledig functioneel kantoor

Je kantoor laten inrichten? Dit mag je verwachten

Bij het laten inrichten van je kantoor komt veel kijken: van het vinden van geschikte huisvesting tot het uiteindelijk opleveren van een functioneel en esthetisch kantoorlandschap. Het proces begint bij het zoeken naar de juiste locatie, gevolgd door het ontwerp, de interieurbouw, de afbouw en tot slot de oplevering. Bij Sprank nemen we alles uit handen, inclusief projectmanagement en communicatie.

Van leeg canvas naar volledig functioneel kantoor

Wij transformeren een lege ruimte tot een volledig ontworpen en direct bruikbaar kantoor. Onze interieurbouwexperts zorgen voor een naadloze integratie van esthetiek en functionaliteit, waardoor jouw kantoorruimte niet alleen indrukwekkend wordt, maar ook efficiënt te gebruiken is. We maken een grondige analyse van de doelen en behoeften, stellen een gedetailleerd projectplan op, beheren de middelen en communicatie en monitoren de voortgang van het project.

Het kantoor laten inrichten op maat, voor iedere sector

Iedere sector heeft unieke eisen en vereisten. Of het nu gaat om een kantoorruimte, een winkel, of een zorginstelling, wij passen de kantoorinrichting aan om aan de specifieke eisen te voldoen. Onze maatwerkoplossingen zorgen ervoor dat elke ruimte optimaal functioneert en er tip top uitziet.

Compleet projectmanagement door Sprank

Laat je je kantoor inrichten door ons, dan gaan we verder dan alleen het fysieke aspect. Wij bieden volledig projectmanagement en verzorgen de communicatie gedurende het hele proces. Hierdoor kun je met een gerust hart het gehele project aan ons overlaten, wetende dat alles in goede handen is.

Voordelen van je kantoor laten inrichten door Sprank

Ergonomisch: wij creëren een professioneel ingerichte werkplek, wat fysieke klachten zoals rug- en nekpijn, RSI en andere problemen voorkomt.

Efficiënte tijdsbesteding: Sprank neemt de tijdrovende taken uit handen, waardoor jij je kunt focussen op je eigen werk en bedrijfsvoering.

Kostenbesparing: met Sprank voorkom je kostbare fouten zoals het kopen van ongeschikte meubels of verlichting, waardoor je geld bespaart op correcties.

Optimaal ruimtegebruik: wij zorgen voor een optimaal benut plan, wat resulteert in een efficiënte en opgeruimde werkplek.

Onze aanpak

 1. Consultatie en Planning:
  • We beginnen met een grondige consultatie om jouw specifieke wensen en behoeften te begrijpen. Ook bieden wij een workshop aan, een leuke en interactieve manier om samen met je team erachter te komen wat de meest passende kantoorinrichting voor jullie is.
 2. Ontwerp en Visualisatie:
  • Onze ontwerpers creëren gedetailleerde plannen en 3D-visualisaties zodat je een duidelijk beeld krijgt van het eindresultaat.
 3. Interieurbouw en Afwerking:
  • We coördineren alle aspecten van de interieurbouw en afwerking, waarbij we aandacht besteden aan elk detail.
 4. Oplevering en Nazorg:
  • Na de oplevering blijven we beschikbaar voor nazorg en eventuele aanpassingen.
 

Duurzaam je kantoor laten inrichten

We hechten waarde aan duurzaamheid. We streven naar milieuvriendelijke oplossingen door gebruik te maken van duurzame materialen en energie-efficiënte ontwerpen. Een goed ontwerp is bovendien lang bruikbaar.

Meer informatie nodig of wil je gelijk al samenwerken? Neem dan contact op.

Je kunt ons ook bellen op 010-476 51 88.