Van Rees Rotterdam

Passion for tea since 1819

In 1819 startte een ondernemende jonge Nederlander, Jan van Rees, een theebedrijf in Nederland. Sindsdien is Van Rees een marktleider in thee met een wereldwijd netwerk van 12 kantoren en met exclusieve vertegenwoordigingen in belangrijke producerende landen.

In Rotterdam heeft Van Rees een nieuw onderkomen gevonden aan de Blaak, een in de zestiende eeuw droog gelegde haven en nu behorend tot het zakencentrum van Rotterdam.

RoosRos architecten tekende voor het ontwerp van de inrichting van het kantoor met mooie interieurbouw elementen, een open kantoorinrichting met diverse werkruimtes voor ontmoeten, overleg, brainstormen en concentratie. Het kloppende hart van het kantoor is de theemonsterkamer waar alle thee getest wordt op smaak en kleur.

Zachte groentinten gecombineerd met een lichte hout soort, lichtgrijs en wit.

Kenmerkend voor het interieur zijn de zachte groentinten gecombineerd met een lichte hout soort, lichtgrijs en wit. De vloerafwerking is een mooie combinatie geworden van gietvloeren, tegeltapijt en pvc stroken. De glazensysteemwanden zijn extreem geluidswerend en zorgen voor een serene rust in de managementkamers en voorkomen overdracht van vertrouwelijke informatie.

In het kantoor is ook een blendruimte gecreëerd. Een belangrijke eis bij het realiseren van deze ruimte was dat er geen geuren vanuit deze de blendruimte in de theemonsterkamer mochten komen. Dit zou het beoordelen van de thee teveel beïnvloeden.

Er is een kantoorlandschap ontstaan waar Van Rees Rotterdam zijn lange historie kan voortzetten en waarin ze hun positie als marktleider kunnen verstevigen.

Onze website maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring te verbeteren. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.