Tempel sinds 1963

Disruptors in optics.

Tempel Optiek is geen standaard opticien. Het zijn disruptors in optics. Ze staan voor vakmanschap en authenticiteit. Maar de uitstraling en de inrichting van de winkel in de Hoogstraat in Schiedam paste niet meer bij dat eigenwijze profiel.

Sprank werd gevraagd daar iets aan te doen. En dat deden we. We begonnen met een volledig nieuw idee dat leidde tot het ontwerp, de verbouwing en de volledige restyling van de winkel.

De verbouwing was een bijzondere klus. Het kenmerkende historische pand gaf gaandeweg nogal wat geheimen prijs. We monteerden nieuwe draagbalken, brachten brandwerende lagen aan, vervingen kozijnen en maakten alle vloeren waterpas. We leverden veel maatwerk en combineerden vintage meubels met moderne LED-verlichting. En we zorgden voor verschillende fijne plekken om te zitten en voor een warme sfeer. Hierdoor komt ook het team van Tempel Optiek nu helemaal tot zijn recht.

Een unieke optiekwinkel waar je niet zomaar aan voorbij loopt. Een plek voor de coolste brillen en horloges, maar ook voor goeie koffie en muziek die daar bij past.

Onze website maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring te verbeteren. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.