Van Oordt the portion company

De grootste in kleine portieverpakkingen

Het in 1734 door Hendrik van Oordt opgerichte bedrijf is een full service leverancier en is uitgegroeid tot één van de grootste producenten van portieverpakkingen binnen Europa.

De ambitie is om alle foodmomenten thuis en buitenshuis nog waardevoller te maken met doordachte, gebruiksklare portieverpakkingen vroeg om een kantoorlandschap die deze ambitie ondersteunt.

De nieuwe inrichting moet het gevoel van hospitality uitstralen, laten zien dat Van Oordt als geen ander de wereld van hun klanten begrijpt, een werkomgeving creëren waarbij hygiëne, efficiency, gemak, communicatie en beleving voorop staan. Om dit te realiseren is er gekozen om het hele kantoor grondig te renoveren, een nieuw kantoorlandschap te ontwerpen en de duurzaamheids ambities vorm te geven.

Een kantoorlandschap met aandacht voor het kantoorklimaat

Wij hebben deze wensen en ambities vertaald naar een kantoorlandschap waarbij er veel aandacht is geweest voor het kantoorklimaat, de ruimteakoestiek, verlichting en warmtewering. Om de meest optimale werkomgeving te ontwerpen hebben we interviews afgenomen met vertegenwoordigers van alle afdelingen, management en directie en hebben dit uitgewerkt van een functionele indeling naar een totaal ontwerp. In nauwe samenwerking met de marketingafdeling is de “look and feel” bepaald. Het voorlopige ontwerp is aan het personeel gepresenteerd en met de feedback is daarna het definitieve ontwerp gemaakt.

Onze website maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring te verbeteren. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.