MSC

The most modern fleet in the world

De maritieme wereld levert daarnaast natuurlijk genoeg mooie details op die je kunt gebruiken in een ontwerp.

Een bedrijf kan verschillende gezichten of eigenschappen hebben. Neem MSC in Rotterdam. Enerzijds voel je er de warmte van een echt familiebedrijf, anderzijds is het een ware reus in de transportwereld. Keihard werken met de poten in de klei, maar altijd oog voor de medewerkers en klanten. Een transporteur bovendien die zowel bulk vervoert als ultraluxe cruises verzorgt. Aan Sprank de taak om die twee identiteiten te verenigen in hun nieuwe kantoor in Rotterdam dat liefst 5400m2 beslaat.

Voor MSC hebben we het ontwerp gemaakt en het hele projectmanagement uitgevoerd, (inclusief uitvraag en selectie leveranciers).

Naomy tekende een design dat zowel een stoere als luxe uitstraling had. Warm en fris tegelijk. Een plek ook waar het sociale karakter van MSC goed tot zijn recht kon komen.

De maritieme wereld levert daarnaast natuurlijk genoeg mooie details op die je kunt gebruiken in een ontwerp. Zo lieten we ons inspireren door een schip bij het ontwerp van de entree. Daarnaast bliezen we de wereld figuurlijk op. Door een wereldkaart dermate fors in te zoomen en verpixelen ontstond een mooi effect dat bovendien precies past bij het wereldse karakter van deze grote speler in de maritieme sector die continu de wereld over reist.

Fotograaf: Chiela van Meerwijk