Koppert Biological Systems

Marktleider in verduurzaming van teeltgewassen

Dit project is een opvolger van een inrichting die Sprank zes jaar hiervoor voor Koppert Biological Systems heeft verzorgd.

Dit is een fascinerend familiebedrijf in Berkel en Roderijs dat biologische oplossingen voor gewasbescherming maakt. Dit meer dan 50 jaar oude bedrijf is zelfs marktleider in verduurzaming van teeltgewassen. De bedrijfsactiviteiten van Koppert zijn sinds het vorige project van zes jaar geleden flink gegroeid. Voor de inrichting van een extra aanbouw kwam het bedrijf opnieuw bij Sprank terecht.

We zoeken naar oplossingen waar de klant beter van wordt.

We kwamen er achter dat het concept van zes jaar geleden nog steeds staat als een huis. En dat past precies bij onze visie: we hoeven geen trendsetter te zijn, maar we zoeken naar oplossingen waar de klant beter van wordt. Daarom hebben we dezelfde filosofie in het nieuwe ontwerp gehanteerd. Het is een modern, maar niet trendgevoelig design geworden. Voor iedereen die bij Koppert werkt is het herkenbaar, maar er zijn wel nieuwe werkvormen toegevoegd.

In de nieuwbouw zorgden we als het ware voor twee schillen: de buitenste schil is de werkzone. In de binnenste schil kunnen de werknemers vergaderen, koffie drinken, kopiëren en er zijn lockers. We maakten overlegruimtes, een bibliotheek en een grote vergadertafel. Op deze manier creëerden we in loze ruimte heel veel werkplekken voor dit mooie familiebedrijf waar we met trots voor werken.

Fotograaf: Chiela van Meerwijk

Onze website maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring te verbeteren. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.