Tel: 010 476 51 88

info@sprank.nl

Lathyrusplein 3B, 3051 TL Rotterdam

Boek jouw gratis inspiratiesessie

Wil jij weten hoe je van je kantoor een belevingslocatie maakt waar de merkidentiteit van je organisatie in terugkomt? Wil je met hybride werken aan de slag maar weet je niet waar je moet beginnen of heb je een andere vraag over bijvoorbeeld ergonomisch meubilair of akoestiek? Plan dan de inspiratiesessie in!

Tijdens de gratis 30 minuten durende inspiratiesessie kun je bij onze specialist Mark Elderson al je vragen over dit onderwerp stellen. Liever de inspiratiesessie face-to-face? Mail naar mark@sprank.nl voor mogelijkheden.

Sprank Interieurprojecten

Ontwerpers en makers van werkomgevingen die beter werken

0
Jaar ervaring
0
Projecten opgeleverd
0
m2 ingericht
0
Huisvestingen gerealiseerd
Ons werk

Recente projecten

Lekkerkerker
LMC
ACW
Dylan Steel
CP Group
Lekkerkerker
LMC
ACW
Dylan Steel
CP Group

Verrijk jouw kantoorlandschap

Sprank Interieurprojecten - kantoor herinrichten

Een kantoor waar gewerkt kan worden

Sprank Interieurprojecten ziet een kantooromgeving als een levendig en landschap waar van alles gebeurt. Die specifieke dynamiek van jouw bedrijf kun, nee, móet je terug voelen in de inrichting. 

Bij elkaar komen

Binnenkomen

Reviews

Wat onze klanten zeggen

Sprank is een geweldig bureau! Heeft ons geholpen om in korte tijd ons nieuwe kantoor te veranderen van een 'kale bak' naar een plek waar iedereen met plezier naar toe gaat; een groen kantoor dat rust en warmte uitstraalt, uitnodigt om plezierig te werken en met elkaar samen te werken, te overleggen én te eten. Ze hebben precies de juiste snaar geraakt en gerealiseerd wat wij vooraf hoopten, maar stiekem niet durfden te dromen!

- Rob van der Post (Dole packaged foods)

Dole klantenreview

Al geruime tijd werk ik als Facility Manager samen met Sprank Interieur Projecten. Zij hebben vele projecten uitgevoerd voor mijn voormalige werkgever in Schiedam, SBM Offshore. Hier hebben we herinrichtingen gedaan van totale bedrijfsvloeren. Met altijd een perfect resultaat, praktisch en doeltreffend. De afgelopen jaren zijn ze enorm ontwikkeld in aanpak van grotere all in projecten. Je kunt hen met een gerust hart een totaal concept laten uitvoeren.

- YNO Your Need Organized

Sprank Interieurprojecten review

Betrouwbaar bedrijf: goede service vooraf, tijdens en zeker ook na oplevering van het project. Blijft meedenken met de klant, maar geeft zeker ook eigen advies als dat afwijkend is om zodoende de klant mee te laten bewegen naar een nieuw concept. Erg blij met het eindresultaat wat een mooie combinatie is van een nieuw en strak design, gecombineerd met diverse sustainable elementen.

- Iwan Hellemons (Van Oordt the portion company)

Sprank Interieurprojecten review

Meedenkers met veel kennis van zaken, echte mensen die het beste voor jouw en je bedrijf kunnen realiseren, en voor de goede prijzen. Wij van BK Warehousing b.v. zijn er nog steeds erg blij mee.

- Sebastiaan Klaassen (BK Warehousing b.v.)

Sprank Interieurprojecten review
Mensen

Alles draait om mensen

Alles draait om mensen, we gaan naar verschillende plekken in de natuur om te ontspannen of te sporten. In een kantoor kiezen we ook de werkruimte die het beste bij een bepaalde taak past. Bij Sprank Interieurprojecten gaan we naar de juiste verhouding op zoek. Met de impact van duurzaamheid, ergonomie, de juiste akoestiek en kleur altijd scherp op ons netvlies. Zodat de mensen die in een kantoorlandschap werken helemaal tot bloei komen.

Diensten

Dit is wat wij doen

Sprank Interieurprojecten - kantoor interieurontwerp
Huisvesten

Wij helpen jouw bedrijf met het vinden van een geschikte huisvesting op basis van harde feiten en cijfers. We hopen helder te krijgen wat je wilt bereiken en welke uitstraling echt bij jouw bedrijf past. Op basis van die informatie gaan we puzzelen met alle mogelijkheden die er zijn.

Diensten

Dit mag je van ons verwachten

1

Begeleiding van start tot finish en verder

Een verbouwing, kantoor renovatie of compleet nieuwe inrichting hebben nogal wat voeten in de aarde. We zullen je niet in het diepe gooien, maar staan de hele rit –en daarna- aan je zijde. Overbodige vragen bestaan niet. Dus stel ze vooral.

Sprank Interieurprojecten - kantoor interieurontwerp

2

Sprankelende ideeën, inzichten en inspiratie

We kloppen onszelf niet graag onnodig op de borst, maar we worden steeds beter in wat we doen. Dat komt omdat we altijd willen leren. We willen prikkelen, motiveren, inspireren, van alles absorberen, verwerken en verrassen. We zijn zeker van onze zaak, maar we blijven vragen stellen.

Sprank Interieurprojecten - kantoor interieurontwerp

3

Concrete plannen en heldere afspraken

We zeggen nooit ‘ja’ als we eigenlijk denken ‘nou, misschien lukt het wel.’ Ja betekent bij ons ook echt ja. We houden van aanpakken. Om dat te kunnen doen, is het maken van concrete plannen en heldere afspraken essentieel.

Sprank Interieurprojecten - kantoor interieurontwerp

4

Omgeving die voor iedereen beter werkt

Wat is er nu fijner dan werken op een plek waar je graag bent? Een omgeving waar je trots op bent. Waar je fluitend naartoe gaat, bergen werk verzet en toch kunt ontspannen. Waar ontmoeten natuurlijk verloopt. Een omgeving die voor iedereen beter werkt.

Sprank Interieurprojecten - kantoor interieurontwerp

Sprank: info@sprank.nl

Lathyrusplein 3B, Rotterdam

Onze website maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring te verbeteren. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.