Nightbalance

Ontwikkelaar van de Slaap Positie Trainer om obstructieve slaapapneu te voorkomen

NightBalance is een prijswinnend bedrijf dat in 2009 is opgericht door alumni van de Technische Universiteit Delft.

Sinds 2007 doen ze onderzoek naar betere middelen voor positietherapie. Die zoektocht leidde tot de ontwikkeling van de Sleep Position Trainer (SPT), de nieuwste behandeling tegen positioneel slaapapneu.

Inside garden, creative jokes, relax, industrial, wood, white en steel.

Omdat NightBalance hard groeide, vroegen ze Sprank om mee te denken over de inrichting van een nieuwe thuisbasis in Den Haag. De opdrachtgever gaf ons een aantal termen mee om te vertalen in het interieur. Inside garden, creative jokes, relax, industrial, wood, white, steel waren de kernwoorden waarmee NightBalance wilde dat we aan de slag gingen. En daar konden we wel iets mee bij Sprank. In de vraag vonden we al meteen veel antwoorden.

We bedachten en maakten een mix van open werkruimtes en juist afgesloten overlegplekken. In de nieuwe thuishaven van NightBalance vind je een ruimte waar je jezelf kunt terugtrekken in een hangmat, maar ook één waar je even lekker samen kunt tafeltennissen. Er is een brainstormruimte en een fijne ontmoetingsplek met veel groen waar gasten zich meteen thuis voelen. Echt een plek waar NightBalance de komende jaren verder kan groeien.

Onze website maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring te verbeteren. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.