Hermans & Schuttevaer

Één van de grootste notariskantoren van Utrecht.

Hermans & Schuttevaer is een van de grootste notariskantoren van Utrecht. Bij een verhuizing naar een nieuwe locatie werd meteen het interieur vernieuwd.

Voor dit project werkten we samen met Ruud Beeuwkes Architecten en OPL Architecten die tekenden voor het ontwerp. Sprank was verantwoordelijk voor het selecteren van de vloerafwerkingen, de visuals en we leverden het meubilair en het maatwerk.

Een oud bankgebouw

Het pand waarin we werkten was een oud bankgebouw dat de aannemer van binnen helemaal heeft gesloopt en herbouwd. In het gerenoveerde gebouw werden open werkplekken gemaakt. En juist dit soort werkplekken vragen om extra aandacht voor de akoestiek in het pand.

Dat bereikten we door het leggen van zacht, geprint tapijt dat voor veel minder lawaai zorgt dan bijvoorbeeld hout. Dat is ook het geval met de Expona-vloeren die eruitzien als hout, maar een veel prettigere akoestiek hebben. We leverden speciaal meubilair voor de directie en zorgden een nóg fijnere akoestiek door de akoestische schuifdeurkasten.

Onze website maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring te verbeteren. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.